مرجع غذا و آشپزی ایران و جهان

به غذا امتیاز دهید
من عاشق غذام
fo418

لازانیای بادمجان ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی

8 این دستور غذا را لایک کنید

زمان : تعداد : کشور :

fo418

در این آموزش برای شما عزیزان طرز تهیه  لازانیای بادمجان ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی  در نظر گرفته ایم. امیدوارم که خوشتون بیاد.

 

مواد لازم:

بادمجان خرد شده :یک عدد بزرگ

پیاز خرد شده :یک عدد متوسط

فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد متوسط

گوجه فرنگی خرد شده :3 عدد درشت

قارچ ریز خرد شده :100 گرم

پوره گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری

ورق لازانیانصف شده :250 گرم

خرده نان :4 قاشق غذاخوری

پنیر پارمیزان:4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل :به میزان کافی

سس پاستا :به مقدار لازم

طرز تهیه:

بادمجان، پیاز و فلفل دلمه را در مقدار کمی روغن تفت دهید و پس از ۳ دقیقه گوجه فرنگی و قارچ ها را اضافه کنید و آن را هم بزنید. در این مرحله که سبزی ها کمی نرم شد،رب گوجه، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

ورق های لازانیا را طبق دستور روی جعبه بپزید و کنار بگذارید. برای تهیه سس پاستا، در ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ حبه سیر له شده تفت دهید و سپس ۳ ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

ورق لازانیا را ۲ قسمت کنید و هر قسمت را با مواد و قارچ پر و لوله کنید و در ظرف مناسبی که از قبل کمی چرب شده است ، بچینید. روی آن سس پاستا و مخلوط خرده نان و پنیر پارمیزان بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر که از قبل روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن شده است، قرار دهید. حال لازانیای بادمجان شما آماده است.

 

 

گزارش خطا
[contact-form-7 id="2619" title="گزارش نوشته"]
لیست برندها
  • صلاح الدین
  • bbbb
  • wililogo2
  • dddd
  • eeee
  • ffff
تماس با ما
خبرنامه